ИМАТЕ ВЪПРОСИ?
Пишете ни!
Свържете се с нас!
НачалоЧесто Задавани ВъпросиОбщи условия

1. Какво е Online Solutions Panel?

Online Solutions Panel е онлайн общност, която чрез изразяване на своето мнение влияе върху формирането на услуги и продукти преди излизането им на пазара, и усъвършенства появили се такива. Регистрацията е напълно безплатна и при участие в онлайн анкети Вие ще печелите онлайн точки, като всяка една точка има паричен еквивалент. В този момент хиляди хора от различни страни и континенти участват в онлайн анкети и с изразяването на мнението си придават желан вид на услугите и продуктите, които ползват.

2. Как мога да стана част от Online Solutions Panel?

Регистрацията в Online Solutions Panel е напълно безплатна и няма да Ви отнеме повече от 5 минути. За да станете част от нашият панел, моля попълнете регистрационната форма.

3. Какво печеля от участване в онлайн проучвания?

При успешно попълнено проучване Вие получавате онлайн точки. Всяка една онлайн точка има паричен еквивалент и при набиране на определен брой ще получите премия. Премиите ще бъде изплащани в срок от две седмици след набиране на необходимите онлайн точки.

4. Колко онлайн точки ще получавам?

Таблицата по-долу ще ви даде информация за онлайн точките, които можете да получите.

Нова регистрация 5 - онлайн точки
3 лв.
Изцяло попълнена анкета 2-5 точки
1.2 - 3 лв.
Регистрация на приятел
1 - онлайн точка
0.6 лв

5. Кога и как ще си получа парите като събера определен брой онлайн точки?

След натрупване на 100 онлайн точки, в срок от две седмици, Вие ще получите чрез пощенски запис(чек) на посоченият от Вас адрес в регистрацията, сумата от 60 лв. Online Solutions Ltd. ще поеме разноските по изпращането.

6. Как да препоръчам на приятел?

Ние предлагаме уникална възможност за печелене на допълнителни онлайн точки, ако поканите ваш приятел или приятели да се присъединят към нашата онлайн общност. Колкото повече ваши приятели се регистрират, толкова повече точки ще добавяме към вашият акаунт. За да поканите Ваш приятел, моля попълнете неговите имена и е-мейл адрес след като влезнете в акаунта си. Ние ще добавим онлайн точките, за всеки поканен приятел след като той/тя завърши успешно регистрацията си и участва в едно реално проучване (не профилиращия въпросник).

7. Колко често ще бъда канен да участвам в проучвания?

Вие ще бъдете поканен да участвате в наши проучвания, когато Вашият профил съвпада със изискванията на проучването. Вашето участие е напълно доброволно и Вие имате правото да не участваре в проучвания, които смятате за неподходящи.

8. Как мога да актуализирам данните си?

При настъпване на промяна във Вашите лични данни, моля влезте във Вашият профил и нанесете актуалните данни в регистрационната форма и профилиращия въпросник.

9. Забравена парола, какво да направя?

При забравена парола моля, използвайте линка забравена парола под формата за вход.

10. Как мога да прекъсна членството си в Online Solutions Panel?

За да прекратите членството си в Online Solutions Panel моля пишете ни на panelcare.bg@online-solutions.eu. По този начин Вашето членство ще бъде прекратено и няма да получавате повече проучвания.

За повече информация пишете ни на panelcare.bg@online-solutions.eu